Στην ταβέρνα Ακρογιάλι, η κουζίνα μας αντανακλά την φιλοσοφία μας που ξεκινά με την αυθεντικότητα και την παράδοση, διατηρώντας πάντα την ποιότητα σε κάθε πιάτο που προσφέρουμε. Η εποχικότητα διαμορφώνει τον κύκλο των υλικών μας, όπου τίποτα δεν πάει χαμένο και κάθε περίσσευμα από το τραπέζι μας ενισχύει το αγρόκτημά μας, ως τροφή στα ζώα μας.
Η συνεργασία μας με μικρούς παραγωγούς επιβεβαιώνει την αγάπη μας για τοπικά ποιοτικά προϊόντα και μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε μοναδικά πιάτα που περιλαμβάνουν τα καλύτερα της κρητικής γης: φρεσκοψαρεμένα θαλασσινά, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, μέλι, πλούσια κηπευτικά και λαχανικά, αρωματικά βότανα και αγνά κρεατικά. Οι δεσμεύσεις μας στην βιωσιμότητα και οι βιώσιμες πρακτικές μας είναι αυτό που μας οδηγεί σε μια συνεχή δέσμευση για την προσφορά του καλύτερου στους πελάτες μας.
Από το 1980, η ταβέρνα Ακρογιάλι αποτελεί έναν προορισμό γεμάτο θάλασσα και ιστορία, όπου η εξαιρετική εξυπηρέτηση και η φιλοξενία μας αποτελούν την υπόσχεσή μας σε κάθε επισκέπτη. Σεβόμαστε την κουζίνα μας και πάνω απ' όλα τους επισκέπτες μας, προσφέροντας έναν χώρο όπου το φαγητό είναι πάντα φρέσκο, παρασκευασμένο με την αγάπη και τη φροντίδα που αρμόζει στην οικογένειά μας.