Μόνο τα καλύτερα

Η Φιλοσοφία μας
στο Ακρογιάλι

Στην Ταβέρνα Ακρογιάλι η κουζίνα μας δεν είναι απλά ένας χώρος μαγειρέματος. Είναι ο χώρος που ετοιμάζουμε πραγματικά νόστιμα πιάτα, από τα καλύτερα υλικά, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρακτικές. Η φιλοσοφία μας στηρίζεται σε πέντε πυλώνες που ενσαρκώνουν την ουσία της κρητικής κουζίνας και της φιλοξενίας που προσφέρουμε.

Αυθεντικότητα

Επιδιώκουμε να διατηρούμε την αυθεντική κρητική κουζίνα μέσα από τα πιάτα μας. Κάθε συνταγή αντανακλά την πλούσια κουλτούρα της Κρήτης και την κληρονομιά των προγόνων μας.

Φρέσκα Υλικά

Τα φρέσκα υλικά είναι για εμάς αξία αδιαπραγμάτευτη. Η καθημερινή αλιεία, η συγκομιδή από τον κήπο μας και τα προϊόντα από τη φάρμα μας εξασφαλίζουν ότι τα υλικά μας είναι όσο το δυνατόν πιο φρέσκα, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες γεύσεις. Χρησιμοποιούμε μόνο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και για το μέλι και τα βότανα εμπιστευόμαστε μόνο τοπικούς παραγωγούς.

Ασύγκριτη Εξυπηρέτηση και Φιλοξενία

Ο επισκέπτης στο Ακρογιάλι δεν είναι απλώς ένας πελάτης, αλλά ένας καλεσμένος στο σπίτι μας. Η εξυπηρέτηση μας αντικατοπτρίζει τη ζεστασιά της κρητικής φιλοξενίας.

Ποιότητα

Όλα τα υλικά μας είναι βιολογικά και επιλεγμένα με αυστηρά κριτήρια ποιότητας. Ψαρεύουμε με τη βάρκα μας, καλλιεργούμε το δικό μας κήπο και διατηρούμε τη δική μας φάρμα. Συνεργαζόμαστε με τοπικούς παραγωγούς και ελέγχουμε προσωπικά κάθε προϊόν που εισέρχεται στην κουζίνα μας για να εγγυηθούμε την απόλυτη ποιότητα στο πιάτο σας.

Βιωσιμότητα

Αντλούμε έμπνευση από τη φύση και την ανταποδίδουμε με σεβασμό,εφαρμόζοντας πρακτικές που μειώνουν τη σπατάλη και προάγουν την αειφορία. Από την επιλογή των πρώτων υλών έως τις μεθόδους μαγειρέματος και τη διαχείριση των απορριμμάτων, στόχος μας είναι να ελαχιστοποιήσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.